Notícies

PRESENTACIĶ 37č RALLY EMPORDĀ

L'Escuderia Baix Empordà va presentar el passat dissabte 11 de maig a La Bisbal d'Empordà, a les instal·lacions del Terracota Museu de la Ceràmica, el 37è Rally Empordà prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis d’asfalt que es disputarà els propers dies 24 i 25 de maig per carreteres Gironines.

 

La prova estarà dividida en dues seccions amb un total de 88 Km cronometrats. Els aficionats al motor gaudiran de veure pasar als participants pels mítics trams de Els Àngels, Sta. Pellaia, Sant. Grau i La Ganga, que es repetiran dues vegades.

 

El primer participant prendrà la sortida a les 09:22h del Passeig Marimon Asprer de la Bisbal, a les 15:56h s'iniciarà el segon bucle i l’hora prevista d’arribada del final del ral·li serà les 19:55h.

 

Està prevista la participació d'un centenar d'equips, les inscripcions continuen obertes i la llista d’inscrits definitiva la tindrem el dimecres dia 22 de maig.

 

Des de l'Escuderia Baix Empordà volem agrair a l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà i als patrocinadors, la confiança i suport rebuts perquè el Rally Empordà segueixi sent un dels Ral·lis més esperats de l’any dins del Campionat de Catalunya de ral·lis.

 

Notícies anteriors

ESCUDERIA BAIX EMPORDĀ
C/ Finestrelles 10
17006 Girona
Tel. 629.323.965
Administraciķ :: Disseny web: ATMultimedia.com