Notícies

PRESENTACIĶ 36č RALLY EMPORDĀ

L'Escuderia Baix Empordà va presentar el passat dissabte 6 de maig a La Bisbal d'Empordà, a les instal·lacions del Terracota Museu de la Ceràmica, el 36è Rally Empordà, prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis que es disputarà els propers dies 19 i 20 de maig per terres del Baix Empordà i del Girones

La prova estarà dividida en dues seccions amb un total de 87 Km cronometrats. Els participants i aficionats gaudiran dels mítics trams gironins, a repetir dues vegades, de Els Àngels, Sta. Pellaia, Sant. Grau i La Ganga.

El primer participant prendrà la sortida a les 10:00h del Passeig Marimon Asprer de la Bisbal d'Empordà i a les 15:56h s'iniciarà el segon bucle, també des del Passeig Marimon Asprer de la capital de la comarca baix empordanesa.

Està prevista la participació d'un centenar d'equips, les inscripcions continuen obertes i la llista d’inscrits definitiva la tindrem el dimecres dia 17.

L’Escuderia Baix Empordà vol agrair l’entusiasme i l’esforç dels patrocinadors principals com, Transports i Grues J. Soles, Green Elèctric Energies Renovables i Spit Fabricants de Tecnologies industrials.

També, Donar les gràcies a l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà per la confiança i suport rebuts perquè el Rally Empordà segueixi representant un dels Ral·lis més esperats del Campionat de Catalunya.

 

Notícies anteriors

ESCUDERIA BAIX EMPORDĀ
C/ Finestrelles 10
17006 Girona
Tel. 629.323.965
Administraciķ :: Disseny web: ATMultimedia.com