Notícies

CRŌNICA 36č RALLY EMPORDĀ

Els passats 19 i 20 de maig es va celebrar a la 36a edició del Rally Empordà. El divendres varen passar les verificacions administratives i tècniques els 92 equips inscrits, els mateixos que varen prendre la sortida el dissabte del pòdium situat a La Bisbal d’Empordà.

Un cop salvats tots els entrebancs que van anar sortint a 9 i 6 dies abans de l’inici, el ral·li va transcórrer pels trams de Els Àngels, Santa Pellaia, Sant Grau, La Ganga sumant finalment un total de 78 km cronometrats.

En el Campionat de Catalunya de Ral·lis, els guanyadors van ser  Alejandro Mauro i Diego Sanjuan amb un Skoda Fabia, seguits en 2a posició de Xavier Domenech i Susanna Cercadillo amb Porsche GT3, en 3a posició Eduard Viñolas i Isaac Borrell amb Skoda Fabia, en 4a posició Jordi Ventura i Josep Autet amb Ford Sierra Cosworth i en 5a posició Dani Sucarrat i Paula Sucarrat amb Renault Clio Ragnotti. 

En el Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints, els guanyadors van ser  David Espasa i Etna Espasa amb Porsche GT3, seguits en 2a posició Xavier Marin i David Cendra amb Peugeot 107 Maxi i en 3a posició Salvador Figueras i Sara Velasco amb Renault Clio.

En el Campionat de Catalunya de Regularitat Sport els guanyadors van ser Albert Rosa i Jordi Ibarra amb Peugeot 205 GTI, seguits en 2a posició Carles Bracons i Jordi Bustins amb BMW 323 i en 3a posició Jordi Auret i Gil Tarabal amb Peugeot 205.

En el Campionat de Catalunya de Regularitat els guanyadors van ser Carles Miro i Ivan Matavacas amb Porsche 911, seguits en 2a posició Francesc Segu i Sergi Giralt amb VW Golf GTI i en 3a posició Esteban Munne i Olga Feliu amb VW Golf GTI.

En el 45è Volant RACC - Trofeu Mavisa, els guanyadors van ser Arnau Bartes i Miquel Velilla, seguits de Aleix Arcarons i Christian Gómez i de Gerard Julià i Isaac Pujol, tots ells amb Peugeot 208 1.2 Puretech

En el Campionat de Catalunya de Promoció, els guanyadors van ser Eric Banus i Ruben Muñoz amb Citroën Saxo VTS, seguits de Edgar Perez i Albert Camera amb Peugeot 106 GTI. En 3a posició Jordi San Andres i Blas Carlos Cabrero amb Peugeot 106 S16, que també van ser els primers del Trofeu Junior.

En la Challenge Saxo 8V, els guanyadors van ser Eric Banus i Ruben Muñoz, seguits de Agustín Garcia i Sonia Montilla i de Quim Quiñonero i Marc Gutiérrez, tots ells amb Citroën Saxo 8V.

En el Campionat de Catalunya d’Escuderies Concursants, la 1a escuderia classificada va ser la Escuderia Baix Empordà, amb els equips Jordi Ventura i Josep Autet (4ts), Dani Sucarrat i Paula Sucarrat (5ns), Salvador Mora i Jaume Garcia (8ns), David Villasante i Marc Costa (24ns).

No van finalitzar el ral·li dins del Campionat de Catalunya els equips de la EBE, Marc Ventura i Gerard Alsina, Ricard Lloret i Silvia Simó, Joan Saus i Alex Fornells, Aniol Regincos i Joan Bonet.

L’equip participant al Trofeu de Ral·lisprints Enric Arrey i Sandra Torres van finalitzar en 8a posició.

L’equip participant al Campionat de Catalunya de Regularitat Sergi Carretero i Claudia A. Pibernat va finalitzar en 11a posició.

Des de l'Escuderia Baix Empordà volem donar les gràcies a tots els equips participants, oficials, col·laboradors, voluntaris, patrocinadors i a tots els Ajuntaments, per tot el suport rebut en la celebració del 36è Rally Empordà. Mil gràcies i fins a la propera edició!!

 

Notícies anteriors

ESCUDERIA BAIX EMPORDĀ
C/ Finestrelles 10
17006 Girona
Tel. 629.323.965
Administraciķ :: Disseny web: ATMultimedia.com