37č Rally Empordā 2024

Notícies

Els pilots de l'Escuderia al 28č Rally Empordā

Un bon estol de pilots i copilots de la casa, pràcticament un 25% de la llista d’inscrits, van participar al 28è RALLY EMPORDÀ. Dels 24 equips que defensaven els colors de l’ Escuderia Baix Empordà, 18 ho feien en l’apartat de velocitat i 6 en l’apartat de regularitat.

Si bé, els equips en la regularitat van acabar tots el rally, en la velocitat la sort es va repartir de diverses maneres.

Josep Sola i Robert Izquierdo, es van haver de retirar per una avaria mecànica a la segona passada pel tram dels Àngels quan eren vuitens de la classificació general.

Marc Agustí i Abel Viñas es van classificar sisens de la classificació general scratch, primers de classe 6 i primers de la Challenge Hankook.

Santi Mateo i Xavi Lozano es van classificar desens de la general scratch i sisens de classe 11.

Víctor Gómez i Raimon Morató fent un rally de menys a més, van acabar divuitens de la classificació general, quarts de classe 7 i quarts de la Challenge Hankook.

Salvador Figueras i Salvador Figueras, equip format per pare i fill, van aconseguir un 32è lloc de la classificació general i sisè de la classe 7, en el seu segon rally junts.

Pel que fa a la parella Robert Puig i Jordi Marull, aquesta vegada sí, aconseguien fer arribar el seu Renault 5 GT Turbo al Parc Tancat de la Bisbal d’Empordà, en la 34ena posició de la general i quarts classificats de la classe 9.

Rally agredolç pels dos equips participants al Volant RACC-Trofeu Mobil 1 MAVISA. La parella formada per Adrià Serratosa i Marc Cendra, entraven a Parc Tancat en la 28ena posició de la general i cinquens del Volant, després d’anar quarts tota la primera secció. El duet format per Pau Frigola i Sergi Brugué, es va haver de retirar desprès d’una sortida de carretera al final del primer tram del rally.

En l’Open Catalunya, destacadíssim resultat de la parella Joan Miquel Taberner i Silvia Ribas, classificats en la segona posició final i segons del grup Open 2, darrera un intractable Oscar Oviedo.

Molt bon resultat de l’ Àlex Amir i Edgar Valero, que van acabar en cinquena posició al Open i van ser primers del Trofeu Junior i també van conquistar la Copa Recosap.

També van brillar amb llum pròpia, Jordi Serratosa i Carles Sabater setens al Open i primers del grup Open 1.

Albert Boadas i Xavier Company, van anar de més a menys, on diversos problemes amb el vehicle, els feien caure molt avall a la classificació general, finalitzant tercers del Open ER, tot i que la seva arribada al Parc Tancat, la van celebrar com una victòria.

També ho celebraren a l’arribada els equips de Òscar Segura i Pedro Gonzalez, Josep Surroca i Carles Castells, Jordi Salvi i Marc Guix, David Capdevila i Kevin Vidal, aquests últims deixant enrere el seu mal resultat al Rally de Terra de Cervera.

Mala sort per la parella debutant formada per David Fulla i Natàlia Candanedo, així com per Ivan Labrada i Aina Serarols obligats a abandonar el rally en el primer tram. Tot i que aquest darrer equip a la segona secció es va acollir al format Súper-Ral·li, en unes condicions molt plujoses.

La propera cita dels nostres pilots, serà en el Ral·li de Terra d’Àger, previst pel proper 15 de Juny.